Ugens bolig i Fårup

Profilbillede

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Skovduevej 28, Asferg, 8990 Fårup

70’er-villa forvandlet til moderne familiebolig!

Er I på udkig efter hus, have og familievenlige omgivelser, så sæt kurs mod den lille by, Asferg, som placerer sig midt på strækningen mellem Randers og Hobro - med kun et kvarters kørsel til begge byer. Her er I derfor godt forbundet til de større byer via motorvejen, og samtidig får I mulighed for at bo i et hyggeligt lokalsamfund med natur lige udenfor hoveddøren. Jeres nye hjem ligger nemlig på en lukket villavej, og de åbne marker folder sig ud i forlængelse af jeres baghave. Her er højt til himlen, og her kan børnene vokse op i den friske luft. Samtidig står byen til rådighed med alt, hvad hverdagen kræver; skole, børnehave og indkøb.

Perfekt til en børnefamilie
Adressen er altså som skræddersyet til børnefamilien, og det samme gør sig gældende for jeres nye hjem. I overtager nøglerne til en klassisk 70’er-villa, der er moderniseret fra A-Z, så I kan flytte direkte ind i et lyst, lækkert og fuldstændig tidssvarende hjem. I kan fornemme de mange forbedringer, allerede når I drejer ind i fliseindkørslen, som er helt nyanlagt. Her bydes I velkommen af etplansvillaen, som er udført i rødlige mursten, der komplementeres af hvide vinduesrammer og et sort sadeltag. Førstehåndsindtrykket er rigtig godt, og det bliver kun bekræftet, når I bevæger jer indenfor. 

Som det allerførste kan I glæde jer over, at I får to indgangspartier, både entréen og bryggerset, hvilket vil være et stort hit hos børnefamilien. Bryggerset giver jer nemlig nogle praktiske kvadratmeter med plads til både opbevaring, vaskefaciliteter og børnenes skoletasker.

De herlige rammer fortsætter udenfor, for også haven er netop blevet opdateret, så her finder I en stor, indbydende terrasse af komposit. Herude kan I nyde de mange soltimer, børnene kan lege frit på græsset, og I kan sætte jer til rette med udsigt over markernes lange horisont.

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Fårup
Flere artikler