5000 skolebørn nød sommervejr og musik ved Oust Mølle Rock 2023

Foto: Randers Kommune.
dato

Oust Mølle Rock er en årlig rockfest for skolebørn i Randers Kommune, der har fundet sted siden 1992.

Arrangementet er en festlig afslutning på skoleåret og giver forskellige skolebands mulighed for at spille for deres kammerater og et større publikum.

Oust Mølle Rock er også en god måde at skabe kendskab til Oust Mølleskolen og dens arbejde på og skabe relationer mellem elever på tværs af skolerne i Randers Kommune.

I år var det 30. gang, at Oust Mølle Rock blev afholdt, og godt 5000 skolebørn, lærere, frivillige og ansatte var samlet i Oust Mølleskolens smukke park. Udover musikken var der også boder med slik, sodavand, pølser, popcorn, kage og frugt samt sjove aktiviteter som hoppeborg, legeplads og Falck-bil.

Arrangementet finansieres udelukkende via sponsorer og omsætning på dagen, og det skal ikke give overskud, men blot hvile i sig selv.

Skoleleder Charlotte Rosenberg takker alle de frivillige, som på dagen giver en hånd med, og opfordrer allerede nu til at sætte kryds i kalenderen for Oust Mølle Rock 2024.

Kilde: Randers Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.