Fra erfaren til ekspert: Lillians efteruddannelse gør en forskel for beboerne på Kastaniebo

Foto: Randers Kommune.
dato

Den dedikerede medarbejder på bostedet Kastaniebo i Harridselv, Lillian Bertelsen, har forvandlet sin tilgang til arbejdet med beboere med handicap efter at have gennemført Den Pædagogiske Assistentuddannelse (PAU).

Efter 11 år som omsorgsmedhjælper tog hun springet for at tilføje teoretisk og fagligt sprog til sin praksis. Hendes nye viden har ikke kun ændret hendes perspektiv, men også inspireret hendes kolleger.

Lillian har især fokuseret på beboernes livshistorier, som hun mener er nøglen til at forstå dem bedre og skabe stærkere relationer. Hun inddrager pårørende og bruger billeder og skriftligt materiale for at lære beboernes historier at kende. Dette har også gjort det nemmere for vikarer at forstå, hvordan de bedst kan støtte beboerne.

Lillian er stolt af at have taget uddannelsen i en alder af 55 år og mener, at det har givet hende og beboerne noget ekstra. Hun ser det som en forbedring af hendes allerede gode relationer med dem.


https://www.randers.dk/nyheder/fra-erfaren-til-ekspert-lillians-efteruddannelse-goer-en-forskel-for-beboerne-paa-kastaniebo/
Kilde: Randers Kommune