Indbydende og løbende moderniseret villa i Håndværkerkvarteret

Buntmagervej 14, 8920 Randers NV
dato

Adresse: Buntmagervej 14, 8920 Randers NV
Pris: 2.995.000

Se boligen her

I det attraktive Håndværkerkvarter udbydes nu dette lysfyldte hus til salg. Her bliver I en del af et hyggeligt nærmiljø, hvor både børnefamilien samt parret i alle livets faser med sikkerhed vil kunne finde sig til rette.

I kan se frem til et løbende moderniseret indre, hvor flere gulve og døre blev udskiftet i 2015; og der blev ligeledes efterisoleret i samme ombæring. Pladsen fordeler sig på fire værelser, et køkken-alrum, flere opholdsrum samt to badeværelser med gulvvarme.

Et skønt lysindfald og blotlagte loftsbjælker bliver den gennemgående røde tråd for hjemmet, og så sørger det opdaterede inventar i køkkenet og på de to badeværelser for, at hverdagen kommer til at fungere gnidningsfrit.


Familien får en oplagt forældre- og børneafdeling, mens parret kan inddrage et eller flere rum til både kontor, walk-in eller diverse hobbyer. Det er alt i alt et hjem, som er lige til at gå til.

Ejendommen består af røde mursten, udskiftede vinduer, døre og garageport, samt et praktisk vingetejl med tagpap, som har mange gode år i sig endnu.

I forlængelse heraf ses den vedligeholdelsesvenlige plæne med robotplæneklipper, den praktiske garage samt de omkransende terrasser, hvorfra I kan til- og fravælge sol og skygge alt efter behov.I bosætter jer som nævnt i et aldeles attraktivt kvarter, hvor særligt børnefamiliens praktiske hverdag imødekommes.

I har skolen nærmest lige i baghaven, og så er der ellers gåafstand til indkøb, dagsinstitution og busstoppested med forbindelse til centrum af Randers. Den pendlende har ligeledes gode forudsætninger med blot to kilometer til motorvejen.

Boligens areal: 171 m2
Værelser: 4
Grundareal: 950 m2
Ejerudgift i måneden: 2.463

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: Nybolig Bjørn & Ankersen