Moderne lejlighed med to altaner og Tøjhushaven som nabo

Tøjhushavevej 36, 1. 7., 8900 Randers C
dato

Adresse: Tøjhushavevej 36, 1. 7., 8900 Randers C
Pris: 3.995.000

Se boligen her

Det er det hele, der bare spiller for lejligheden på Tøjhushavevej 36, som nu er til salg her nær natur, vand og by. I 2022 stod en moderne ejendom færdig, og nu kan I flytte direkte ind i kvalitetsrige, magelige rammer. Velkommen til!

Lejligheden giver jer 135 kvadratmeter at finde jer til rette i. De består af en entré, køkken, alrum og stue i ét samt tre værelser, et stort brusebadeværelse og et gæstetoilet. Der er gulvvarme overalt, der er akustiklofter, og de store vinduespartier fylder hjemmet med lys.


Derudover kommer det flotte køkken med alt i integrerede hårde hvidevarer og Quooker. Med andre ord er denne lejlighed fuldstændigt indflytningsklar med kvalitetsrigt inventar og en god planfordeling, som passer til såvel den lille familie som til parret, der søger hverdagsluksus og helt minimalt vedligehold. Her kan I bare læne jer tilbage og nyde livet.

Tilbage til vinduerne, for de skaber virkelig nogle flotte udsigter året rundt. Dertil kommer de to altaner, der vender mod henholdsvis øst og vest, så I får glæde af solen både morgen og aften - kigget mod Randers' smukkeste park sætter prikken over i'et.

Ejendommen består af 12 lejligheder, og I bliver en del af en god forening med et godt samarbejde. Derudover kan man leje gæsteværelser meget billigt til familie og venner, og yderligere plusser i bogen er både elevatoren og jeres egen parkeringsplads, hvor der er forberedt til el-ladestander.En beliggenhed som denne lokker ud i det fri. Lige om hjørnet bugner det med flotte rhododendron-bede om sommeren, for dér ligger Tøjhushaven (eller Marielund), men turen kan lige så vel gå ned til vandet, der ligger få hundrede meter væk, som den kan gå ind mod byen.

I kan faktisk gå til Randers' midte på ca. fem minutter, hvor et væld af spisesteder, forretninger, kulturtilbud og mere til venter på jer.

Boligens areal: 135 m2
Værelser: 3
Ejerudgift i måneden: 2.741

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: Nybolig Bjørn & Ankersen