Nyt fodboldinitiativ i det nordlige Randers

Foto: Randers Kommune.
dato

Fra 25. marts vil Randers Nord IF tilbyde fodboldtræning for børn og unge i Nørrevangsparken. Dette initiativ er et resultat af Randers Kommunes strategiske arbejde for at inkludere flere borgere i idræts- og fritidsfællesskaber.

Det er konstateret, at der mangler faste idrætstilbud i Randers Nordby, og tidligere fodboldinitiativer i området har været vellykkede. Randers Nord IF er et samarbejde mellem kommunen, DIF Get2Sport og Bysekretariatet.

Projektleder Jesper Jakobsen udtaler, at initiativet vil løsne op for traditionelle idrætsrammer og tilbyde et permanent tilbud i et stort boligområde i Nordbyen. Fokus vil i første omgang være på aldersgruppen 6-12 år, men kan udvides til ungdomshold og andre idrætsgrene.

Jakobsen understreger, at initiativet ikke er en konkurrent til eksisterende foreninger, men snarere et supplement. Randers Nord IF har allerede opbakning fra frivillige, der vil stå for den ugentlige træning.

Klubben åbner med en fodboldcamp i marts, og derefter vil der være træning hver mandag og onsdag. Alle børn er velkomne til at deltage.


https://www.randers.dk/nyheder/nyt-fodboldinitiativ-i-det-nordlige-randers/
Kilde: Randers Kommune