Randers bliver igen værtsby for Sparekassen Danmark SuperCup

Foto: Randers Kommune.
dato

Arena Randers og Randers Kommune har indgået et samarbejde med Tophåndbold og Sparekassen Danmark om at afholde Håndboldens Super Cup i de næste tre år.

Denne aftale fremhæver Arena Randers som et førende sport- og oplevelseshus og placerer Randers centralt i håndboldverdenen. Sparekassen Danmark Super Cup, som spilles for både damer og herrer, er en kamp mellem den forrige sæsons danske mester og vinderen af pokalturneringen/Santander Cup.

Direktør Morten Arnesen fra Arena Randers udtrykker stolthed over at bringe Super Cup til byen og fremhæver de nye tribuner, der skal fyldes med håndboldfans. Borgmester Torben Hansen ser frem til samarbejdet og glæder sig over den nationale TV-dækning, som vil sætte Randers i rampelyset. Thomas Christensen, direktør i Tophåndbold, roser byens håndboldtraditioner og ser frem til de kommende tre års arrangementer.

Den treårige aftale vil ikke kun give håndboldfans en fantastisk oplevelse, men også styrke samarbejdet mellem lokalsamfundet og erhvervslivet. Billetsalget til Super Cuppen 2024 er allerede startet på Ticketmaster. Arena Randers er kendt for at være vært for en bred vifte af sportsbegivenheder, koncerter og kulturelle arrangementer, og tiltrækker tusindvis af besøgende årligt.


https://www.randers.dk/nyheder/randers-bliver-igen-vaertsby-for-sparekassen-danmark-supercup/
Kilde: Randers Kommune