Randers Kommune ansætter ny viceskolechef

Med en baggrund som Børn og Unge chef i Aarhus, leder for skoleområdet i Herning og tidligere skoleleder, bringer Lisbeth en værdifuld erfaring til stillingen. (Foto: Randers Kommune)
dato

Randers Kommune byder velkommen til Lisbeth Schmidt Andersen, der er ansat som ny viceskolechef.

Med en baggrund som Børn og Unge chef i Aarhus, leder for skoleområdet i Herning og tidligere skoleleder, bringer Lisbeth en værdifuld erfaring til stillingen. Hendes fokus vil være på pædagogisk udvikling og kvalitet i både almen og specialpædagogisk praksis.

Som viceskolechef vil Lisbeth arbejde tæt sammen med skolechef Morten Lyhne for at styrke ledelsesstøtten til kommunens folkeskoler og fremme udviklingen af kvalitet og pædagogik. Hendes primære ansvarsområder vil være at realisere ambitionerne i børne- og ungepolitikken og uddannelsespolitikken.

Lisbeth vil også være chef for en række skoleledere og Skolernes Udviklingscenter. Hendes første opgaver inkluderer at støtte udviklingsprojektet "De fire spor", der fokuserer på kvalitet i folkeskolen, læringssyn og det specialiserede undervisningsområde. Derudover vil hun arbejde for en styrket indsats overfor skolefravær.

Lisbeth ser frem til at arbejde sammen med ledelse og medarbejdere for at videreudvikle gode læringsmiljøer for alle børn. Hun mener, at pædagogisk udvikling skal være tæt knyttet til praksis på de lokale skoler, da det er her, inspirationen til at udvikle kvalitet og læring skal findes.


https://www.randers.dk/nyheder/randers-kommune-ansaetter-nu-viceskolechef/
Kilde: Randers Kommune