Royal Side Run – festlige dage for plejecentre og daginstitutioner

Foto: Randers kommune.
Profilbillede
dato

Royal Run er en årlig begivenhed, der afholdes i Danmark og er kendt for at tiltrække tusindvis af deltagere hvert år. Men vidste du, at Royal Run også er en begivenhed, der bliver fejret på flere plejecentre i Randers Kommune?

Det såkaldte Royal Side Run er en festlig dag, der arrangeres på plejecentre rundt om i kommunen i løbet af uge 21 og 22.

På Plejecenter Svaleparken var der f.eks. en masse børnehavebørn og besøg af Christian Degn, på Plejecenter Tirsdalen gik de en flot rute rundt om centret, på Kollektivhuset strakte ruten sig over i Doktorparken, i Dronningborg Plejecenter var der parallelle løberuter i plejecentrets have – børn på græs, de ældre på fliser, på ældrecentret Kildevang gik løbsruten gennem sansehaven, på Rosenvænget var der en rute i nærområdet, på Lindevænget blev Royal Side Run holdt på Randers Naturcenter, på Åbakken var der en rute rundt om ældrecentret, mens der på Møllebo var Royal pub crawl med bl.a. kørestolsringridning og bowling.

På disse plejecentre blev der arrangeret en række aktiviteter, der involverede både beboere og lokale daginstitutioner. Børnehavebørn og ældre deltog i løb og andre sjove aktiviteter, der skabte en festlig og inkluderende atmosfære. Royal Side Run er en fantastisk måde at bringe generationer sammen og skabe en følelse af fællesskab og samhørighed.

Det er vigtigt at bemærke, at Royal Side Run ikke kun er en sjov dag for beboere på plejecentrene, men også en mulighed for at fremme sundhed og motion. Løb og andre fysiske aktiviteter er vigtige for at opretholde en sund livsstil, og det er fantastisk at se, hvordan Royal Side Run har formået at integrere dette i en festlig begivenhed.

Alt i alt er Royal Side Run en fantastisk begivenhed, der bringer mennesker sammen og skaber en følelse af fællesskab og samhørighed. Det er en dag, der fejrer både sundhed og motion og er en fantastisk måde at inkludere ældre i samfundet og bringe generationer sammen.

Kilde: Randers kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.