Velfærdstalenter fra Randers hædres

Foto: Randers Kommune. Jeanette Pedersen og Lena Christensen fra Plejecenter Borupvænget og en medarbejder fra Bakkegården er blandt de 100 nominerede, der har modtaget den ærefulde anerkendelse for deres indsats og dedikation i arbejdet.
dato

Tre medarbejdere fra Randers Kommune er blevet hyldet som velfærdstalenter på Christiansborg. Jeanette Pedersen og Lena Christensen fra Plejecenter Borupvænget og en medarbejder fra Bakkegården er blandt de 100 nominerede, der har modtaget den ærefulde anerkendelse for deres indsats og dedikation i arbejdet.

Jeanette Pedersen, der tidligere har været sygemeldt med stress, er glad for anerkendelsen og ser det som et skulderklap for sit arbejde. Hun og Lena Christensen er vigtige ambassadører for faget og kommunen, ifølge Betina Bruun, leder af Plejecenter Borupvænget.

Jeanette Pedersen fortæller, at hun elsker kontakten og relationen til borgerne og at hun kan skabe lidt sollys i hverdagen for dem, der ellers ser det lidt mørkt ud.

Initiativet til at hylde landets største velfærdstalenter kommer fra PenSam og FOA og er nu i sit sjette år. For at blive indstillet til Velfærdens Talenter skal man opfylde visse kriterier, herunder at arbejde inden for FOAs områder, være højst 36 år og fortjene anerkendelse for sin indsats.

Over 400 medarbejdere var nominerede på landsplan, og de 100 udvalgte modtog anerkendelsen på Christiansborg.

Kilde: Randers Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.